top of page

NL | FR

NL | FR

Wij zijn gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- & rioleringswerken, aanleg van parkings & terreinen. Ook voor nivelleringswerken of terreinen in een natuurlijk reliëf brengen, kunt u bij ons terecht. Alle projecten met oog voor een perfecte afwerking.

Bij grondwerken zijn nog tal van andere activiteiten aan de orde.  Bij de voorbereiding van het terrein gaat het misschien om bodemsanering, bouwrijp maken, mazouttanks uitgraven, afvoeren van puin en afval. Denk verder bij de aanleg aan vijvers, opritten, paddocks, parkings en terrassen; betonvloeren, silomuren, L-panelen, waterzuiveringsputten, regenwaterputten, rioleringen en funderingen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe mazouttanks en het ophogen van percelen.

Wij beschikken over een eigen TOP (tijdelijke opslagplaats voor grond) en eigen transport. Onze graafmachines & bulldozer zijn GPS gestuurd zodat we vlot kunnen zorgen voor een perfecte afwerking van het terrein. Wij beschikken over eigen landmeetapparaten waardoor we alle terreinen kunnen opmeten vóór & na. Zodoende kunnen wij perfect alles opmeten, uitzetten & alle grondverzet in kaart brengen. Het aanvragen van de nodige vergunningen i.v.m. grondverzet behoort ook tot ons takenpakket.


Gratis offerte via 056 68 11 81 of via mail.

 

Hieronder één van de toffe uitdagingen aan onze job! Deze week hebben we namelijk een zelfgebouwde sluis gemaakt aan de Leie in Kortrijk om een jachthaven te kunnen baggeren!

 

GPS gestuurde machines

Voorbereiding met onze landmeetapparatuur en gps-besturing voor een werf te Deerlijk

bottom of page